×
Home Over ons WaarneemApp Privacyverklaring Algemene voorwaarden Uitnodigingscode Veelgestelde vragen Contact

Waarom dit initiatief?

Mijn naam is Kasper Maltha, ik ben waarnemend huisarts en programmeur. Het vinden van werk via de verschillende WhatsApp-groepen vind ik erg onoverzichtelijk en daarnaast krijgt iedereen zomaar toegang tot mijn privénummer. Ik ontvang dagelijks meer dan honderd berichten waarvan maar enkele relevant zijn, en als ik twee dagen niet heb gekeken, is het teveel om door te nemen en weet ik niet welke diensten al zijn vergeven. Op die manier mis ik diensten die ik anders misschien wel graag had willen doen. Ik ben daarin vast niet de enige en in tijden van een tekort aan huisartsen en een toenemend aantal waarnemers is dit een gemiste kans! Er bestaan wel alternatieven voor de app-groepen in de vorm van websites als Waarneembemiddeling.nl of WaarneemApp.nl, maar websites zijn minder laagdrempelig toegankelijk dan WhatsApp, waardoor ik minder vaak inlog.


Daarom heb ik een oplossing voor dit probleem bedacht: een laagdrempelige, simpele en gebruiksvriendelijke app. Samen met de programmeurs van MedischeScholing.nl heb ik de app WaarneemHulp ontwikkeld. Het doel van WaarneemHulp is om gratis, gemakkelijk en veilig waarnemingen te kunnen uitwisselen, zodat er geen huisartsen thuis hoeven te zitten die eventueel wel hadden kunnen en willen werken.


WaarneemHulp is gratis en zal altijd gratis blijven voor zowel waarnemer als praktijkhouder. Wat privacy betreft: de app vraagt geen gegevens van je telefoon en behoudens uw naam is alles afgeschermd. Onze database is versleuteld en slaat alleen op wat echt noodzakelijk is. Ook delen we nooit data met externe partijen. WaarneemHulp is goed beveiligd met de nodige certificaten en AES-encryptie van de chatberichten. Registratie is alleen mogelijk op uitnodiging van een collega-huisarts en verificatie op BIG-nummer is verplicht, zodat beide partijen weten met wie ze zaken doen.


Download nu de app en help ons dit initiatief tot een succes te maken door het met uw collega’s te delen. Registratie is namelijk alleen mogelijk met behulp van een uitnodiging! Als u WaarneemHulp gaat gebruiken, zouden wij het op prijs stellen als u zich tevens inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van MedischeScholing.nl. U ontvangt dan een overzicht met nascholingen in uw regio. Dit is uiteraard niet verplicht en u kunt zich op elk moment weer uitschrijven.